Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek is volt már ilyen...

Nektek is volt már ilyen animénél?

Figyelt kérdés
Nektek is volt olyan, hogy egy animét annyira megszeretettek, hogy "minden perben" azt néztétek volna? (de pl nem tudtátok, mert várni kellett a következő részre/(évadra))
2015. aug. 19. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát volt. Nem kellett várni mondjuk, mert narutoból annyi van mint a fene:D Igazán nem értem miért szippantott be ennyire, de így történt, másra se tudtam gondolni csak erre.
2015. aug. 19. 21:51
 2/5 A kérdező kommentje:
:) Igen, megtudlak érteni, habár én a narutot a 400. rész óta nem néztem, majd valamikor megint elkezdem. Én egyébként a One Piece-el és a HS DxD-vel jártam így :D
2015. aug. 19. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Hetáliával és már magamat idegesítem vele.
2015. aug. 19. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Én se nézem már jó ideje rendszeresen ez a zőrület 2 éve volt kb:D Hetalia is jó:D
2015. aug. 19. 23:18
 5/5 anonim válasza:
Én a Fullmetal Alchemist-tel voltam igy, függő voltam:D (bár a részekkel nem kellett várnom, be volt már akkor is fejezve)
2015. aug. 20. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!