Le tudnátok írni? (többi lent)
Szeretnék egy fanfictiont írni, az Aggents of the S.H.I.E.L.D. c. sorozat alapján, de sajnos nem láttam a Marvel filmeket. Kerestem őket online, de nem találtam, és elég nehéz úgy fanfictiont írni, hogy nem tudom, miről szólnak ezek a filmek. A sorozat alapján kezdem kapisgálni, de nagyon hálás lennék, ha leírná valaki, hogy miről is szól a Thor, a Bosszúállok, a Vasember, vagy akármelyik másik Marvel film, csak pár mondatban.
Előre is köszi!:)
Miért akarsz fanfictiont írni, ha az eredetijüket se láttad? Én nem szoktam ilyesmit írni, szeretem a saját ötletet, de ha írnék, a filmekből szereznék ihletet.
A kérdésedre válaszolva pedig:
Thor: (régen láttam a filmet, de próbálom összeszedni, hogy miről szólt)
Maga a film a germán mítoszokig nyúl vissza. Odin a mindenek atyja, a főisten, az ő fia Thor és Loki (és még mások is, de ez nem érdekes).
A filmben Odin Thort választja örököséül. Régóta harcolnak a kék óriások ellen. Thor állandóan harcolni akar, de apja arra neveli, hogy a problémákat ne erőszakkal, hanem diplomatikus úton oldja meg. Egyik alkalommal azonban pörölyével lesújt az óriásokra (az a pöröly olyan nehéz, hogy az istenek között is csak ő tudja megemelni). Ezért apja büntetésből száműzi őt a földre, elveszi isteni erejét, a pöröly pedig egy sziklába vagy nem tudom mibe zuhan. Kicsit olyan, mint az excalibur: senki más, csak Thor tudja kiszedni a kőből a pörölyt, de ahhoz meg kell erősödnie. Közben Lokiról kiderül, hogy nem is Odin fia, hanem az óriásoké. Odin Thor elvesztése után megbetegszik, Loki lesz a helyettese, és úgy uralkodik, mint egy király. Közben folyamatosan figyeli a földön Thort, és megpróbálja elpusztítani. Nyilván Thor győz, mert ez egy hollywoodi film, szerelme pedig (Natalie Portman) folyamatosan próbálja elérni őt.
Vasember: Sajna nem láttam :(
Bosszúállók:
A Hulk, a Thor, a Vasember, az Amerika kapitány és még egy Marvel film keveréke: Loki egy kockát elrabol, mivel földi inváziót akar. Azt szeretné, hogy az emberek szolgálják őt. Ezért a SHIELD az összes szuperhőst (Hulk, Amerika kapitány, Thor, Vasember...) összegyűjti, és megpróbálja megakadályozni az inváziót. Lokit sikerül elfogni, de az megszökik, és megpróbálja kinyírni a szuperhősöket, valamint előrevinni a tervét. Sikerül is megnyitnia az eget és érkezik az invázió. Nagy, Marvel-szerű, hatásvadász, mindent eldöntő csatában persze, hogy a szuperhősök győznek, Lokit Thor visszaviszi a bolygójára, a hősök pedig békésen szétszélednek.
Huh, köszi!:)
Igen, így hülyeségnek tűnhet, de vannak hozzá ötleteim, és nagyon szeretem a sorozatot.
ha mindent tudni akarsz a filmekről, akkor mindet látnod kell, ha lehet akokor időrendben ami ez:
Vasember
Hihetetlen Hulk
vasember 2
Thor
Amerika Kapitány
Bosszúállók
Vasember 3
SHIELD ügynökei 1-7.rész
Thor 2: Sötét világ
SHIELD ügynökei 8-16.rész
Amerika Kapitány 2: a tél katonája
SHIELD ügynökei 17-22.rész
Galaxis Őrzői
SHIELD ügynökei 2.évad 1-10
Carter ügynök 1.évad 1-8
SHIELD ügynökei 2.évad 11-19
Bosszúállók 2 Ultron kora
SHIELD ügynökei 2.évad 20-22
Hangya
A Daredevil sorozatot (13 rész) nem tudnám időrendbe sorolni de valahol a SHIELD ü. 2.é. 15.része körül van.
Én személy szerint MARVEL fan vagyok minden filmet már többször láttam és a sorozatokkal is így vagyok.
Ha mindent érteni szeretnél nem eleg egyszer végig nézni!
remélem tudtam segíteni :)
Na figyelj! Ha nem láttad még a Marvel filmeket akkor mi a francért akarsz egy fanfictiont írni ha nem tudod az előzményeket?
Pl. Coulson meghal a Bosszuúállók első részében. Az Amerika Kapitányban meg többet megtudhatsz a Hidráról. (De a Carter ügynökbe is vannak adatok)
A Thor és a Vasember is nagyon fontosak.
Majd ha megnézted a filmeket és a S.H.I.E.L.D ügynökeit akkor megértesz kis csetlő dolgokat amik eddig értelmetlennek tűntek.
Ja és, hogy nem találtad meg a filmeket?! De nyugi bemásolom a linkeket :D
+ Carter ügynök:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!