Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretted az X-Aktákat?

Szeretted az X-Aktákat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy régi sorozat, de mostanában letöltöttem, újra elkezdtem nézni és azt vettem észre, hogy minden teljesen múltszázadi benne, nemcsak a számítógépek vagy a nyomozási technikák, hanem úgy tényleg minden... :D És ennek ellenére állati jó. Mi a véleményetek? :)
2010. márc. 9. 20:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és még most is szeretem.
2010. júl. 1. 22:38
 12/17 A kérdező kommentje:
én is ;)
2010. júl. 2. 00:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon szerettem! kisgyerek voltam, amikor az M1-en adták hétfő esténként. Akkor még nagyon féltem tőle, meg főleg az ufós részek érdekeltek. Aztán 1-2 éve kezembe akadt a sorozat. Felnőttként már nem annyira félelmetes, de már más szemszögből nézem az egészet: nagyon tetszik benne az összeesküvés elmélet, a rengeteg ellentmondás ami köré épül az egész, nagyon elgondolkodtató. A régi technika néhol tényleg megmosolyogtató, (Mulder téglatelefonja xD) de szerintem akkor is zseniális az egész.
2010. aug. 13. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tennék hozzá, hogy "Muldert" lehet látni a Californication meg a Vörös cipellők sorozatban mégis az X-aktákkal párosítom:)) az a szerep az "övé".
2010. aug. 13. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

Itt fent van az első és a második évad

2010. aug. 24. 18:03
 16/17 anonim válasza:
100%
Örök kedvenc, 30-hoz közelítvén is szívesen nézem, a legjobb részek egyértelműen azok voltak, amelyekben a Szindikátus emberei (a folyton cigiző ember) szerepeltek, csak kár hogy ez a vonal a 6. évadtól kezdve ellaposodott.
2011. jún. 20. 13:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Lakótársam is meg én is nézem most 2015-ben! Még mindig zseniális!

A Minden meghal c. részben (1996-os rész!) volt egy megmosolyognivaló dolog, mikor a vizsgáló manus elmondja, hogy az az adathalmaz, amire rákeresett a teljes 10 gigabyte-os winchestert megtöltötte! :-)

10 GB-os vinyó - Ha-ha! Mire elég az ma már?!

2015. jún. 5. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!