Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ilyen filmet vagy...

Tudtok ilyen filmet vagy sorozatot?

Figyelt kérdés
Ami a mentőzésről és a mütétekről szól és nagyon tanulságos annak aki mentő szeretne lenni
2015. aug. 18. 21:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a filmsorozatokban nem igazán a valós életét láthatjuk a mentősöknek.

(Gondolom amúgy nem mentő akarsz lenni, hanem mentős. Bár van egy regény egy fickóról, aki vonat akart lenni).

2015. aug. 18. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Két hasonló német sorozat van, ami mentősökről szól, de ezekben is ritkán és lényegtelen mennyiségben foglalkoznak az ellátással, inkább akció:

Medicopter 117 - Légimentők

Mentőhelikopter

A Vészhelyzet, A Grace klinika, és a Chicago Hope Kórház az olyan sorozatok, amikben az életmentés részeként nagy hangsúlyt fektetett a stáb a műtétekre.

A Kés/alatt csak plasztikai műtétekről szóló sorozat, az életmentéshez semmi köze.

Ezek meg csak egyszerű kórházsorozatok, se a mentőzésnek, se a műtéteknek nincs bennük kiemelkedő szerepük:

Dr. House

Kórház a város szélén

Kórház a pálmák alatt

2015. aug. 18. 23:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ezeket nem is érdemes megnéznem nem sokat tanulok belőle?
2015. aug. 18. 23:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát például szimplán szórakozásból meg lehet nézni, úgy mint másfajta sorozatokat is! Én ezek közül a Medicoptert szoktam nézni, és imádom, nagyon jó sorozat, de itt is nem az, hogy nincs, hanem elég kevés jelenet jut minden epizódban az orvosi ellátásra, leginkább az ember vagy emberek veszélyes helyről, veszélyes körülményekből való kimentése a lényeg. Szóval ebből és a többiből sem lehet igazán sokat tanulni.
2015. aug. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!