Tudtok ajánlani 2015-ös sorozatokat?
Teljesen mindegy a kategóriája, bármi jöhet csak vígjáték ne! Igazából az a lényeg, hogy idei sorozat legyen és azért már legyen egy 1.évada.
Köszönöm.:)
15/L
Szia, Daredevil tetszett nekem nagyon, most lett vége az 1. évadnak. Illetve a Poldark című, az jelenleg is fut. :)
a trailerük, ha valamelyik érdekelne: https://www.youtube.com/watch?v=KQzRs6UCbuI
2015-ben kezdődött:
Scream, Mr. Robot, Humans, Wayward Pines, The Messengers, Secrets and Lies (US), Eye Candy,
2014-ben kezdődött de 2015-ben is ment az évad:
Z Nation, Stalker, iZombie, The Flash, The Librarians
Köszönöm szépen! :)
A Daredevil nagyon tetszik. :)
A Scream sorozatból már láttam 4 részt de nem igazán tetszett. Kicsit olyan Horrorra akadva beütése van.
De ettől függetlenül az összes többibe belenézek. :)
Ma kezdtem el a Wayward Pines cimu sorozatot es ez meg jobban tetszik mint a Daredevil!
Baromi jo,koszonom! :)
dark matter (még 2-3 rész van az évadból),
ballers (véleményt nem tudok mondani és lehet még van hátra pár rész, de rajta van a nézendők listáján),
izombie (jó szereposztás, nem tipikus gagyi cw)
the royals (nagy kérdőjel)
12 monkeys (csak a főszereplő miatt nézős:)
Esetleg ha valaki tudna a The 100-hoz hasonlo sorozatot azt nagyon megkoszonnem! ^^
Kiveve Barka,Revolution. Ezeket mar lattam es nem tetszett.
Szoval olyan kene ami ilyen kulonbozo nepek harcairol szol,van benne szerelmi szal meg azert nezheto.
The 100-nal is imadom ezt a Trikru,Azgeda,Foldiek,Egiek,Jeg Nemzezet,Weather hegyiek dolgot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!