Tudtok olyan filmeket, amibe tanár-diák szerelem van? Vagy sok a korkülömbség?
Figyelt kérdés
Láttam: Molly Maxwell, Szerelmi háromszög, Francia szépség. Lényegében olyat ahol a lány a diák és a férfi a tanár. A korkülömségnél pedig a lány legyen fiatalabb. Előre köszönöm!2015. aug. 16. 12:38
1/16 anonim válasza:
Én olyat láttam amiben óvóbácsi/óvodás szerelem van.
2/16 A kérdező kommentje:
Az ilyen válaszokkal ne fárasszatok! Tíz évvel idősebbre gondoltam, vagy tizenöt, nem ilyenekre...pff,cinizmus..
2015. aug. 16. 12:53
3/16 anonim válasza:
Óvodás??? Mi annak a címe? Csak mert kíváncsi lennék, milyen történetet találtak ki egy ilyen beteg pedofil filmnek! :D
Amúgy hirtelen csak 2 jut eszembe, de azok se a teljes megfelelőek:
Minden végzet nehéz: csak az elején van együtt a nála kb. 40 évvel fiatalabb lánnyal, később viszont korban hozzáillően a lány anyjába szeret bele a fickó.
Első a szerelem: itt viszont pont fordított a dolog, a nő idősebb 14 évvel.
4/16 anonim válasza:
Ja, és most jutott eszembe: Újrakezdők - Szerelmes szingli szittert keres. Szinte ugyanaz, mint az Első a szerelem.
5/16 anonim válasza:
Csak ironikus válasz volt, mert az ilyen filmek is legalább annyira betegek.
7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem annyira nem beteges, ha tíz év van valakik között, vagy nem tudom mennyi. Harminc év az már tényleg durva lenne. Köszönöm az eddigi válaszokat! Megnézem, de nem tudnátok olyat, amibe a férfi az idősebb?
2015. aug. 16. 13:40
9/16 A kérdező kommentje:
Igen,van egy című filn, kedves mi van! Nem a tanárral lesz végül,de vele is lesz valamennyit.
2015. aug. 18. 11:34
10/16 anonim válasza:
Elégia. Az pontosan erről szól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!