Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi értelme a Taxisofőr c....

Mi értelme a Taxisofőr c. filmnek?

Figyelt kérdés

Pont most végeztem vele, de egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi a retektől olyan sikeres ez?!

Az egész film rohadt unalmas volt, kb. 20 percenként meg kellett állítanom, hogy szünetet tartsak, mert majdnem elaludtam. A befejezését pedig egyáltalán nem értem..

Lehet, hogy túl fiatal vagyok, és ezt egy régebbi generációra tervezték, de egyszerűen nem értem, hogy hogy jelölhették ezt 4 Oscarra, és hogy állhat a nyolcvankettedik helyen az IMDb-s 250-es listán..

Ne savazzatok légyszi, ez csak személyes vélemény..

#film #értelem #taxisofőr #fajfentartottamazunalommal
2015. aug. 15. 15:19
 1/5 Gugu Gabor ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák, én pld a titanic-kal voltam így anno.
2015. aug. 15. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Tökéletesek a dialógok, a jellemrajzok, fantasztikusak a színészek, katartikus drámája van.
2015. aug. 15. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nekem a 10-es listában van benne. Nagyszerű rendező, nagyszerű színész, nagyszerű dialógusok, nagyszeű tartalommal. Elég sok filmbe lopnak bele tartalmat ebből a filmből.

Számomra 10/10-es film. Vedd figyelembe, hogy 76-os film.

2015. okt. 10. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Épp most néztem végig. Tökéletesen egyetértek veled, kérdező. Óriási elvárásokkal ültem le megnézni, de alig bírtam ébren maradni rajta. Ugyanezt éreztem még erősebben a Szárnyas fejvadásznál is.
2018. márc. 1. 21:10
 5/5 Nolfly válasza:
Szintén most néztem meg. Nem jött át nagyon...
2019. márc. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!