Tudtok jó katonás/háborús filmeket?
A napokban néztem meg a Nap könnyei c. filmet, Bruce Willis és a hihetetlenül tökéletes Monica Bellucci játszik benne.
Afrikában, Nigériában játszódik, ahol B.W. csapatának kell kimentenie M.B-t, miközben lázadók fenik rájuk a fogaikat.
Nekem bejött, de nem egy nagy durr amúgy a film, némelyik jelenet eléggé nyálasra sikerült, viszont M.B. sokat dob rajta, ill. az afrikai helyzet mindig megríkat...
Látom megérkezett az ügyeletes liberális kommandó GYK különítménye és szakosztálya. :D
Na, felveszem akkor én is a hangnemet.
Kedves idióták,
mikor és hol említettem, hogy Hollywood-ot védem, követem, vagy hogy személy szerint ÉN csak addig látok? Hogyan lenne ez összeegyeztethető azzal az eszmével, amit szerintetek képviselek? :D :D
Sok dolgot enged feltételezni, hogy rögtön ilyen dühös és gyűlölettel teli kommentekben fröcsögtök rólam és rögtön bevágtok egy kategóriába. :D Egy viccparádé az egész irományotok, kedves selejtes életű, lelkileg sérült és frusztrált barátaim, hiszen ugyanazt a filozófiát követitek, amiért szidtok engem (és amit mellesleg én nem követek, hiszen csak szerintetek tartozok bele abba a kitalált kategóriába, amibe beledobtatok a beteg képzelgéseitek alapján). :D
Ha szerintetek attól lesz nem egyoldalú egy háborús film, hogy megszólalnak benne német katonák is, hogy elmondják, hogy "bizony, mekkora g€ci ez a Hitler", vagy bemutatják, hogy a németek mennyire iszonyatosan szenvedtek Hitler alatt, akkor egyszerűen nincs miről beszélnem veletek. :D
Ha tudnám, hogy értelmes emberi lényeknek írok, akkor talán venném még a fáradtságot, hogy kifejtsem a legelső kommentem mondanivalóját, vagy az az utániét, de mivel ti csupán értelmileg fogyatékos, a liberalizmus által mentálisan megbetegített és fanatizált birkák csürhéje vagytok, ettől most eltekintek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!