Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik trónok harca könyv a...

Melyik trónok harca könyv a megfelelője a sorozat 6. évadjának?

Figyelt kérdés

2015. aug. 13. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:

Mivel a sorozat már nem azt a szálat viszi, amit a könyv, így egyik sem.

Arról nem is beszélve, hogy az egyik legnagyobb létező hülyeség úgy elkezdeni egy könyvsorozat x. részét, hogy előtte nem olvastuk az előzőeket, csak a sorozatját láttuk.

Nagyon más, a könyvben jóval részletesebbek a dolgok és jóval több minden van benne.

2015. aug. 13. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha olvasni akarod, akkor csakis a legelejétől!

A sorozatban nagyon sok dolgot kihagynak vagy megváltoztatnak. A karakterek 5%-a sincs benne a sorozatban.

Kb. így nézett ki eddig:

1.évad=1.könyv

2.évad=2.könyv

3.évad=3.könyv 3/4-e és jelenetek a 4.könyvből

4.évad=3.könyv maradéka, 4. és 5. könyv összevissza

5.évad=3.könyv vége, 4. és 5. könyvekből részek, és egy csomó olyan dolog, amit a sorozat készítői találtak ki

2015. aug. 13. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
A sorozatnak már szinte semmi köze a könyvekhez sajnos szóval azon se csodálkoznék ha a hatodik évadban semmi sem lenne a könyvekből..
2015. aug. 14. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Persze, mivel hogy a 6. évad hamarabb fog megjelenni, mint a 6. kötet.
2015. aug. 14. 13:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt mondta Martin,h a 6.évad előtt valszeg meg fog jelenni a 6.könyv.
2015. aug. 14. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Megerősítem 5-ös hsz-ét. Martin többször nyilatkozta, hogy a 6. évad előtt szeretné kiadni a 6. kötetet.
2015. aug. 14. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen ezt én is hallottam de hát sajnos már sok mindent mondott/mondtak :/ Amíg nincs ténylegesen kiadva addig nem hiszek el semmit. De azért reménykedem benne hogy igaz.
2015. aug. 14. 21:09
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es

Martin eddig sose mondott olyat korábban, hogy a 4. évad előtt kint lesz a 6. könyv vagy az 5. évad előtt. Most viszont nyíltan kimondta, hogy a 6. évad előtt ki szeretné adni. Szerintem ebben azért lehet reménykedni.

2015. aug. 15. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!