Szerintetek, hogy fog végződni a Teen Wolf 5. évada?
Figyelt kérdés
Ma rakták fel az új részt és rengetek kérdést merült fel bennem mióta elindult az 5. évad. A kérdés hogy szerintetek mi a válasz a következőkre:
-Kik és mik a Rémület Doktorai?
-Theo most akkor melyik oldalon áll?
-Derek vissza tér -e még ebben az évadban?
-Mi az amit megtudhatott Dr.Deaton?
2015. aug. 11. 18:36
1/2 anonim válasza:
1. Doktorok... Amúgy fogalmam sincs.
2. Theo szerintem a rossz oldalon áll, habár jó lenne ha ez a későbbiekben változna.
3. Azt mondták, hogy Derek felfog tűnni, így gondolom, hogy igen.
4. Fogalmam sincs.
2/2 anonim válasza:
El sem tudom képzelni, hogy mit várjak a fináléra, nagyon kíváncsivá tett az első részbeli Lydiás flashforward, érdekes, várom, hogy hogyan fogják ezt megoldani és kimagyarázni, remélem nem fogjál összecsapni, és szépen,érthetően megmagyarázzák, mert ugye hát nem lenne logikus az összes főszereplőt kinyírni, ha már be van rendelve az 5. évad :D És ha már annál a flashforwardnál tartunk, úgy látszik, Lydia kezdi felfedezni képességeit, aminek én személy szerint örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!