Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy nem is olyan régi horror...

Egy nem is olyan régi horror filmet keresek, egyszerűen nem jut eszembe a címe. Valakinek valami ötlete?

Figyelt kérdés
Az egészben a "legemlékezetesebb" a kameraállás volt, ezért is maradt meg bennem. Olyan volt a beállítás, mintha mi magunk lettünk volna a főszereplő lány. Ha a tükörbe nézett, saját magát látta vagy ha a szoknyáját igazgatta, mi "éltük meg". Mi magunk is az Ő szemszögéből láttuk a történéseket, és nem az eddigi kamerás horrorokra gondolok (rec pl.). A filmből nem sokra emlékszem, vmi vallásos/démoni dolog állt a hátterében. Annyira bosszant. Próbáltam már többféleképpen ráguglizni, de nem sok sikerrel. Lehet, kicsit zavarosan írtam le, de remélem azért tudjátok h mire gondolok :)
2015. aug. 11. 02:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem, de nyomon fogom követni a kérdésedre érkező válaszokat, mert sikerült felkeltened az érdeklődésemet a film iránt :D
2015. aug. 11. 03:10
 2/3 A kérdező kommentje:
:D Ennek igazán örülök. A film tényleg az eddigi tipikus horror jeleneteket használja fel, ezért is nem maradt meg bennem nagyon :D De maga a kameraállás sztem érdekes volt, tetszett benne ^_^
2015. aug. 12. 02:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Az ördög benned lakozik?
2016. jan. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!