Godzilla mese. Van aki emlékszik még?
Régen, talán a kétezres évek elején ment, (nem vagyok benne biztos de talán a régi cartoon network-ön) egy godzillás mese. Amire emlékszem belőle, hogy egy húszon éves srác és annak barátaival segítették egymást kölcsönösen Godzillával más óriásszörnyek és gonoszok ellen, továbbá hogy tudod valami zöld lézert "fújni/okádni, illetve vízhez volt kötve az élete (volt is egy rész, amikor egy olyan szörny ellen küzdött ami minden nedvességet kiszívott belőle, ezáltal majdnem meg is halt)
Valaki tudja a címét, illetve egy részét linkelni annak végtelenül hálás lennék, nagyon szerettem kiskoromban! :)
Két Godzilla rajzfilm volt, egy 1978-as meg egy 1998-as, mindkettőt adta akkortájt a TV, és hasonló volt az alapötletük is, de a leírás alapján jól mondták a többiek, ez a '98-as lesz.
Időnként levetítik a Viasat6 csatornán is.
Ja látom, megtaláltad, miközben a saját válaszomat írtam. :)
Transformers rajzfilmekből elég sok ment akkoriban a TV-ben, de itt nálunk akkor még csak a Transformers: Energon és Transformers: Cybertron címűeket vetítették. Mindkettő a magyar Cartoon Network-ön volt úgy 2004-2005 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!