Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Godzilla mese. Van aki emléksz...

Godzilla mese. Van aki emlékszik még?

Figyelt kérdés

Régen, talán a kétezres évek elején ment, (nem vagyok benne biztos de talán a régi cartoon network-ön) egy godzillás mese. Amire emlékszem belőle, hogy egy húszon éves srác és annak barátaival segítették egymást kölcsönösen Godzillával más óriásszörnyek és gonoszok ellen, továbbá hogy tudod valami zöld lézert "fújni/okádni, illetve vízhez volt kötve az élete (volt is egy rész, amikor egy olyan szörny ellen küzdött ami minden nedvességet kiszívott belőle, ezáltal majdnem meg is halt)

Valaki tudja a címét, illetve egy részét linkelni annak végtelenül hálás lennék, nagyon szerettem kiskoromban! :)

2015. aug. 10. 23:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az a 1998-as film folytatása volt. A karakterek is ugyanazok voltak. Az egyik részben még a filmes Godzillát is feltámasztatták, amikor azok a földönkívüliek támadtak.
2015. aug. 10. 23:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Te Jóságos Úr Isten :O telitalálat :O
2015. aug. 11. 00:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Két Godzilla rajzfilm volt, egy 1978-as meg egy 1998-as, mindkettőt adta akkortájt a TV, és hasonló volt az alapötletük is, de a leírás alapján jól mondták a többiek, ez a '98-as lesz.

Időnként levetítik a Viasat6 csatornán is.

2015. aug. 11. 00:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam, az első helyes linket küldött :) Istenem.. hogy hiányoznak ő és a társaik.. Meghatározó részei voltak a gyerekkoromnak :)
2015. aug. 11. 00:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Bár ez már nem a kérdéshez kapcsolódik, de vele egykorú kb. Egy régi transformers rajzfilm. Akik válaszoltak első sorban tőlük kérdezném, hogy erről valaki valami leírást tudna adni?
2015. aug. 11. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja látom, megtaláltad, miközben a saját válaszomat írtam. :)

Transformers rajzfilmekből elég sok ment akkoriban a TV-ben, de itt nálunk akkor még csak a Transformers: Energon és Transformers: Cybertron címűeket vetítették. Mindkettő a magyar Cartoon Network-ön volt úgy 2004-2005 körül.

2015. aug. 11. 00:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Energon, az lesz az!! A hold bánya ahol nyers energont lehetett bányászni stb. stb. stb. :D
2015. aug. 11. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!