JinxStop kérdése:
Ajánlanátok valami aranyos rajzfilmet/animációs filmet?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, de nagyon szeretem a meséket, légyszi, mondjatok valami olyat, ami kedves, aranyos, de elgondolkodtató! :)2015. aug. 10. 21:05
1/10 anonim válasza:
Avatar Aang legendája, masha i medved (oroszul nézd, youtubepn fent van, én sem tudok oroszul, de érthető és nagyon édes hangja van:)), my little pony friendhip is magic, adventure time (néha nem olyan cuksi muksi, de nagyon elgondolkodtató jó sorozat)
2/10 anonim válasza:
Az idő urai (sorozat)
Egyszer volt az ember (sorozat)
Egyszer volt az élet (sorozat)
Leo és Fred (sorozat)
Casper, a barátságos szellem (sorozat)
Szörny Rt.
Így neveld a sárkányodat 1-2
Föl!
Lilo és Stitch - a csillagkutya
Lúdas Matyi
Szaffi
Dzsungel könyve
Gru
5/10 A kérdező kommentje:
Ezeket már láttam/néztem, de azért köszi :)
2015. aug. 12. 11:57
6/10 anonim válasza:
Puss in boots (Csizmáskandúr),
Hotel transilvania-Ahol a szörnyek lazulnak
Nekem ezek tetszettek a legjobban az "újabba"k közül. :)
7/10 anonim válasza:
Miyazaki Hayao mesternek nagyon szép animációs filmjei vannak. A Chihiro Szellemországban csak az egyik. Nekem az ő meséi közül a Nauszikaá és a Szél harcosai tetszett a legjobban, de aranyos még a Porco Rosso a mesterpilóta is. A Szél támad-ra lennék kívácsi, állítólag az is nagyon szép.
8/10 anonim válasza:
Vagy a régi magyar rajzfilmek:
Ludas Matyi
Szaffi
Az erdő kapitánya
Hófehér (ha röhögni akarsz, meleg szívvel ajánlom)
Az EREDETI Vuk
Kérem a köveztkezőt!
Vacak, a Hetedik testvér
Bábmesében meg a Minden egér szereti a sajtot (nagyon jó kampány az idegenygűlölet ellen)
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, a Hófehért nem lehet kibírni anélkül, hogy ne csorduljon ki a könnyem a röhögéstől, az egyik kedvenc magyar rajzfilmem!
2015. szept. 6. 12:20
10/10 anonim válasza:
Vándorló Palota, Macskák Királysága, Szilaj(lovas mese de nagyon jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!