Aki olvasta: Milyennek találod a Hívj be! Vagy Engedj be!
Című könyvet? Valahol az egyik címen valahol a másikon
szerepel! :S
Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 17:56
1/9 anonim válasza:
Én megvettem és elolvastam...de nagyon megbántam. Lényegében semmi nem történik benne, semmi izgalom. Viszont nagyon durva ahogy az író fogalmaz...meg ahogy leírja azt a nyomort és azt a ...fertőt...borzasztó...néha hányinger fogott el amikor olvastam.Unalmas, gyomorforgató, nyomasztó!
ezzel a három szóval tudnám jellemezni...
2010. márc. 8. 18:51
2/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm ... pedig nagyon kiváncsi volna rá ... de így ... mert a másik véglet amit hallottam: jobb mint az Alkonyat! :S de ezek szerint a közelében sincs!Persze ízlések és pofonok
2010. márc. 8. 19:02
3/9 anonim válasza:
én is pont most akartam megvenni.. én má a filmet is letöltöttem de még nem néztem meg mivel először el akartam olvasni.. ha valakinek van még véleménye az leírhatná mert nekem is sokat segítene.. mert ha nem jó akkor nem veszem meg
2010. márc. 8. 19:08
4/9 anonim válasza:
Én nem azt mondtam hogy nenézzétek meg meg ne olvassátok el, hanem ez az én véleményem volt. Bár én filmben nem láttam, (és nem is fogom látni) csak a könyv van meg...az valami borzasztó. Hogy jobb-e a Twilight-nál? Hát a tvájlájt ehhez képest akció film!!! Pedig én se vok naogyon oda érte, de komolyan...semmi...jóformán alig történik benne valami...én hülye meg annyira vártam hogy megvehessem meg elolvassam, aztán nagy csalódás az egész... majd elaludtam rajta.
Nem akartam ezzel én senkit sem elszomorítani, de ez az iromány valami borzasztó
De persze ízlések és pofonok...lehet hogy neked majd tetszeni fog :)
2010. márc. 14. 18:27
5/9 anonim válasza:
Kb. Hány éveseknek ajánlanátok? A Könyvet.
2010. júl. 8. 11:42
6/9 A kérdező kommentje:
hát .... mivel az első válaszoló leírta,hogy tulajdonképpen mi van benne,ezért én 16 éven aluli gyerek kezébe nem adnám!
bár ha bírja a horrorisztikus dolgokat,semmi akadálya!
2010. júl. 11. 13:38
7/9 anonim válasza:
Jaj, ez a korhatár. -.-" 15 éves lány vagyok, és szeretem a horrorokat, egyáltalán nem félek rajtuk, se rémálom, se semmi. Nem a kort kell nézni, hanem az intelligenciát és a tűrőképességet. A könyvet még nem olvastam, de pályázok rá, és már alig várom. Én személy szerint csak pozitív visszajelzést hallottam róla.
2011. júl. 21. 17:12
8/9 anonim válasza:
11 évesen olvastam el...
2013. dec. 26. 21:47
9/9 anonim válasza:
Én 16 évesen olvastam a könyvet. Egész végig hányingerem volt, a mód, ahogy az író leírja a rideg valóságot - mert bár vámpírok vannak benne, elég sok minden a negatív valóságot festi le -, ahogy a horrorjeleneteknél fogalmaz, egyszerűen zseniális, bár undorító. De ez egy ilyen könyv. Személy szerint nagy rajongója vagyok ennek a könyvnek. Bár a filmet úgy néztem végig, hogy reménykedtem, hogy nincs benne pár jelenet... Nem mindent akar látni az ember. Jó könyv, jól megírva, érdekes világszemlélettel, és hagyja az embert mélázni dolgokon, és azon, hogy mennyire jó, hogy nem éli át az élet negatív oldalát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!