A dragon ball super ujj epizodjaban lesz szerintetek ssj5 vagy marad az ssj god szint?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 14:16
1/4 anonim válasza:
marad az ssjgod.
ha nem értenéd miért, akkor elmondom, hogy a dragon ball gt-t mint gondolom sejted nem hivatalos folytatás, semmisnek kell tekinteni, így érthető ha nem lesz se ssj4, se ssj5.
mivel ssj4 is csak a gt-ben van, így nem lesz ssj4, meg ssj5 sem a dragon ball super-ben SAJNOS, igen ezt én is sajnálom, mert kedvenc formám az ssj4, de amikor kiderült hogy nem akira toriyama alkotta meg teljesen, akkor kicsit elszomorodtam.
jobb lett volna ha a gt meg sem "születik" és az ssj4-et, ssj5-öt a dragon ball super-ben látjuk, de ez van, marad az ssj god.
meg persze az ssj god ssj kék haj ugye, meg aztán szerintem lesz ssj god ssj 2, ssj god ssj 3 szóval lesznek még fordulatok lehet :D
2/4 A kérdező kommentje:
hát igen sajna szerintem ez mar tulzas picit ez az isteni forma foleh kék hajal stb szerintem jobbak voltak az eredeti ssj-k mert azon meg nem estek tulzasokban az erokel
2015. aug. 12. 13:35
3/4 anonim válasza:
De legyünk logikusak ha a gt-t semmisnek kell tekinteni akkor mért ne lehetne a superben ssj4 (de sztem nem lesz) mivel a gt mrgse történt akkor lehet hogy itt éri el a 4es szintet nem kell magyarázat hogy akkor milesz a gtvel mert az nem számit
4/4 anonim válasza:
Én meg azt nem értem miért kell neki színes haja legyen. Nézetek inkább vissza azokat a részeket, amikben Ifjú Sátán még gonosz volt és Songoku-val harcolt, azokban a részekben láthatunk igazi harcot és élvezetesebb is, mint ezek az ssj és ssj god szintek. Nekem elég volt az a ssj1 is. Most ezzel a piros és kék hajjal nagyon hülyén néz ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!