Melyik a jobb? A Sötét lovag vagy a '89-es Batman Jack Nicholsonnal? 24/L
Figyelt kérdés
Egyiket sem láttam, de ma megnézném az egyiket. Melyiket ajánlanátok? :)2015. aug. 9. 20:22
1/6 anonim válasza:
Két különböző film, bár mindkettő Batman film.
Nekem a Jack Nicholson verzió nagyon bejön, mert ő bámulatos színész Michael Keatonnal együtt. (ő a batman)
2/6 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2015. aug. 9. 21:30
3/6 anonim válasza:
Nekem mindkettő bejön. Egyébként szerintem a Sötét Lovag inkább a drámaiságra meg a látványra hajaz a másik ink. történetre. :D
4/6 anonim válasza:
A sötét lovagot akkor nézd meg, ha már láttad a Batman Kezdődik-et, de egyébként egy nagyon jó film. Egy realistább Batmant mutat be. A '89-es Batman viszont jobban hajaz a képregényekre. Mind 2 nagyon jó film ha teheted nézd meg mind kettőt.
5/6 anonim válasza:
A Batman képregény adaptáció, amit szerintem nem feltétlenül kell a realitás talaján kezelni. Én azt szeretem, ha egy képregény film, képregény film tud maradni. Ennek a legjobb példái a Sin City és a Watchmen.
Tehát én mindenképpen maradnék a Burton féle Bamtnannél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!