1/20 anonim válasza:
Megnéztem guglin, és nem találtam =(
2/20 anonim válasza:
Szerintem lesz 20. évad is, akármennyire lapos egy ideje már a főszál, rekordnézettsége van...
3/20 anonim válasza:
Hálistennek biztos hogy lesz még pár évad mert nagyon jó még mindig.Nem értek egyet azokkal akik szerint unalmas lett. Hivatalosan még nem jelentették be de 100% hogy lesz folytatás.
4/20 anonim válasza:
Miért nem érted? A sorozat semerre sem halad, mikor egy éve elhitették hogy lesz főszál megörültem, aztán semmi sem lett belőle csak egy terv. Igen az élethelyzet is főszálnak nevezhető, de magában kevés, mára szerintem. 2. évad remek volt, 3. is a feléig, de onnantól folyamatos lejtő, és figyeld meg kevesebb lesz az igény egyre több gore lessz benne időhúzásként.
5/20 anonim válasza:
Azt írtam hogy nem értek egyet nem azt hogy nem értem...Nekem és még pár millió embernek még tetszik szóval ostobaság lenne nem folytatni.Különben a főszál mindig is a túlélés volt.A kormányzó, kannibálok meg a farkasok is lényegében mellékszálak.
6/20 anonim válasza:
Háttőőő igen... valamikor egyszer ez volt. De igazából világszemléleteket jelenítettek meg egy-egy karakterrel. De mára kissé fárasztő, a zombik meg... háát.. Igazából szerintem ami elviszi még ma is ezt a sorozatot az Rick Grimes és Carl Grimes karakterefejlődése.
Amúgy kissé nevetséges hogy a legnagyobb sztereotípiának van a legnagyobb rajongótábora. - Daryl -
7/20 anonim válasza:
Na látod ebben egyetértünk. Daryl a legtúlértékeltebb karakter a sorozatok történelmében.
8/20 A kérdező kommentje:
Mi bajotok Daryllel? Abszolút szerethető karakter. Teljesen egyszerűek az elvei, nem olyan viszket tőle a tenyerem karakter, mint oly sokan mások, akik még mindig életben vannak. Nem értem mi bajotok vele.
2015. aug. 10. 22:34
9/20 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nincs túlértékelve. Miért is lenne?
2015. aug. 10. 22:34
10/20 anonim válasza:
Mert egy rohadtnagy stereotípia a macsóságával, mellesleg Daryl csak azért van a sorozatban mert ennyi fanja van. Eleve egy nem létező karakter Daryl, nem szerepelt a képregényben sem, sőt, Norman Reedust a színészt anno mint Merle Dyxon jelentkezett a sorozatban. Végül egy "filler" karakterként rakták be, úgy volt hogy a 2. évad végén kiírják, de aztán a sok fan miatt mégsem írták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!