Hogyan tudom eltüntetni a kockákat, szemcsésedéseket?
A filmek felbontását a Tulajdonságok menüpontban tudod megnézni.Ha divX-et írtál ki lemezre, minél nagyobb a felbontás, annál jobb a minősége, viszont attól is függ, hogy milyen (mikori) kódolással tömörítették.
Pl. egy 2 éves kódolás roszabb minőségű, mint a maiak (gyakrabban kockásodik).
Viszont én magas felbontású videónál BRrip/HDrip is találkoztam kockázódással.
Ezek tömörített formátumok, és pl a teljesen sötét (fekete), vagy világos (fehér) képnél tudnak sokat tömöríteni, ezért lehet kockázódás.
Folyt.:
Ha DVD filmet írtál ki, akkor valószínűleg az is tömörített, mivel egy gyári DVD 9,4 Gb, és annak el kell férnie egy sima 4,7 Gb-os lemezen.
nem sima xvideó az összes,amit letöltöttem:(
50 filmet kéne kiírnom,de ha ilyen a minőség,akkor lehet hagyom.
Akkor valószínűleg ilyenek lesznek.
De ha újabb filmről van szó=újabb kódolás=jobb minőség!
Nézd át őket!
Hiába használsz avitodvd-t, a minőségen nem tud javítani, csak átkonvertálja DVD formátumba.
Általában a 700 megás filmek gyengébb minőségűek, a jó minőségű filmek, 1,2Gb felett kezdődnek.
Keress BRrip, illetve HDDVDrip filmeket.Ezek nagyon jó minőségűek, és kiírva is élvezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!