Miért imádja mindenki az Így jártam anyátolkal című sorozatot? (Részletek lent)
Sokan szeretik az ismerőseim közül is és nem értem hogy miért. Eddig kb 10-15 részt láttam belőle és szerintem egy nagy sz@r! A színészi játék erőltetett (talán Lilly-t és Marshall-t alakító színészeké nem ,de ők is sokszor túljátszák a szerepüket), kb 5 részenként van egy olyan poén ami egy kicsit is mulatságos, a sztori is elég vérszegény (Ted elmeséli a gyerekeinek hogy régen mekkora pancser hímringyó volt). Ilyen sorozatok közül ott van például a The coupling (Páran párban) is ami sokkal humorosabb, érdekesebb , szórakoztatóbb mint az Így jártam anyátokkal és még a szereplők is szerethetőek. Mindezek ellenére a Coupling csak fele olyan népszerű mint az így jártam anyátokkal.
Most sokan azt hihetik hogy ezt csak gyűlölközésből írtam, de nem, egyszerűen csak nem tudom felfogni hogy mit esznek ezen a színvonaltalan hányadékon az emberek.
"Miért imádja mindenki az Így jártam anyátolkal című sorozatot?" Ez a kérdés, ugye?
Szerintem nem imádja mindenki, mivel neked sem tetszik és pl nekem sem. Meg még egy csomó embernek. Én csak azt tudom megmondani, hogy nekem miért nem tetszik. Azt, hogy más mit eszik rajta, nem tudom.
Szóval nem tudok a kérdésedre válaszolni. Ajjjajjj... le leszek pontozva, mi? :D
Nekem nem tetszik, mert Ted baromi idegesítő. Lily sokszor túljátssza a szerepét. Marshall az egyetlen elviselhető karakter. Ez meg nekem baromi kevés ahhoz, h nézzem a sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!