Trónok harca sorozat FANOK segitenétek?
Az 1. kérdésedre: SZERINTEM nem akarta lelőni, csak ugye ha nagyon dühös vagy valakire , akár a tesódra akkor őt is "megütnéd" vagy olyan dolgokat mondanál rá... de ha később már nem vagy dühös akkor meg megbánnád. Szóval szerintem igazából nem akarta lelőni,( de lehet hogy lelőtte volna, mert muszály lett volna) ez az én véleményem.
A 2.-ról foggalmam sincs
1. Kérdéses, hogy lőtt-e volna. Talán emlékszel, hogy egyszer már rálőtt, mikor Jon lelépett a vadaktól, de akkor csak megsebesítette.
2. Ez bizony egy nagyon Trónok harcás húzás volt. Igen, Tywin kezelésbe vette a fia szajháját. Ezzel pedig alaposan rombolták a róla kialakult képet, hiszen ő nagyon szajhaellenesnek volt beállítva. A sorozatban nem emlékszem, mennyire van ez kihangsúlyozva, de ő volt az, aki az apja halála után annak szajháját meztelenül kikergette a városból, Tyrion első feleségét meg a katonáinak adta.
1. Eredetileg a könyvben Jon mikor megtalálta Ygrittet, akkor nem tudta,hogy ki nyilazta le, mert nem úgy volt a csata, mint a sorozatban.
2. Tywin valszeg megkívánta Shaét és kúrogatni akarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!