Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A palota ékköve teljes sorozat...

A palota ékköve teljes sorozatát (54 epizód) keresem szikronosan. Honnan tudnám megszerezni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 16:54
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Fontos a a letöltés ingyenes? regular az a ingyenes nem ha van nem???? léccives választ vagy melyik az ingyenes
2009. okt. 26. 16:10
 12/26 anonim válasza:

Szia, a letöltési linken eljutottal a letöltési oldalra - ha jól értem. Végigvárod azt a - minimum 30 másodperces - késleltetési időt, amely velejárója az ingyenes letöltési link megjelenésének (más módszer is létezik), majd ráklikkelsz a megjelenő REGULAR gombra, (melyet az alabbi linken levő képen is jól láthatóan megjelöltem), és már indul is a letöltés! Sok sikert!

Segítségképpen itt az említett kép:

[link]

[link] Regular DJG.jpg

Mind a kettő működőképes - alkalmazástól függően. Azt válaszd, amelyik nálad működik.

2009. okt. 27. 17:19
 13/26 anonim válasza:

Kedves válaszadó,

én is szeretném neked megköszönni.

Ajándékot adsz mindenkinek, aki rátalál erre a kérdés-válaszra :)

^^

2009. nov. 14. 05:22
 14/26 anonim válasza:
Szívesen! 8) Jó szórakozást kívánok! ;)
2009. nov. 15. 08:40
 15/26 anonim válasza:
-Segítségek kérek, hogy a sorozatot mivel tudnám lejátszani. Windows Media Playerrel próbáltam, de ezzel csak a hang működik. Köszönöm előre is!
2009. nov. 30. 14:08
 16/26 anonim válasza:
Segítséget kérek. Milyen programmal tudnám lejátszani A palota ékköve s. film részeit? Köszönöm előre is!
2009. nov. 30. 14:14
 17/26 anonim válasza:

Sziasztok!

Valószínűleg azért nem tudjátok lejátszani a Media Playerrel, mert nincs telepítve a megfelelő kodec hozzá.

Talán ez megoldja a problémátokat: [link]

Töltsétek le, és telepítsétek.

2009. dec. 2. 17:28
 18/26 anonim válasza:

Torrentet tudna valaki csinálni belőle, hogy tényleg normális sebességgel le lehessen tölteni?

Mert a Megauplodad:

"A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www93.megaupload.com helyen lévő kiszolgálóval."

rendszerint ezt az üzenetet kapom :(

2009. dec. 21. 17:12
 19/26 anonim válasza:

Azt nem csodálom. Tekintve a jelenlegi körülményeket...

Azonban van egy jelenleg még elérhető, ingyenes, gyors alternatíva, ha a nemzetközi gerinchez tisztességes sebességű az Internet szolgáltatód hozzáférése.

[link]

Az általam használt csomag (lásd a linket fent) esetén az erről való letöltés sebessége sosem volt kevesebb mint 24Mbps.

Dobj egy privát üzenetet (ill., akit érdekel, szintén így jelezze...), ha érdekes még - szívesen segítek! 8)

2009. dec. 23. 08:14
 20/26 anonim válasza:

[link]

nálam ez a helyzet, de ma vagyok utoljára...

kínszenvedés volt így letölteni :(

bár még 28 rész hátra van

2009. dec. 23. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!