A palota ékköve teljes sorozatát (54 epizód) keresem szikronosan. Honnan tudnám megszerezni?
Szia, a letöltési linken eljutottal a letöltési oldalra - ha jól értem. Végigvárod azt a - minimum 30 másodperces - késleltetési időt, amely velejárója az ingyenes letöltési link megjelenésének (más módszer is létezik), majd ráklikkelsz a megjelenő REGULAR gombra, (melyet az alabbi linken levő képen is jól láthatóan megjelöltem), és már indul is a letöltés! Sok sikert!
Segítségképpen itt az említett kép:
[link] Regular DJG.jpg
Mind a kettő működőképes - alkalmazástól függően. Azt válaszd, amelyik nálad működik.
Kedves válaszadó,
én is szeretném neked megköszönni.
Ajándékot adsz mindenkinek, aki rátalál erre a kérdés-válaszra :)
^^
Sziasztok!
Valószínűleg azért nem tudjátok lejátszani a Media Playerrel, mert nincs telepítve a megfelelő kodec hozzá.
Talán ez megoldja a problémátokat: [link]
Töltsétek le, és telepítsétek.
Torrentet tudna valaki csinálni belőle, hogy tényleg normális sebességgel le lehessen tölteni?
Mert a Megauplodad:
"A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) www93.megaupload.com helyen lévő kiszolgálóval."
rendszerint ezt az üzenetet kapom :(
Azt nem csodálom. Tekintve a jelenlegi körülményeket...
Azonban van egy jelenleg még elérhető, ingyenes, gyors alternatíva, ha a nemzetközi gerinchez tisztességes sebességű az Internet szolgáltatód hozzáférése.
Az általam használt csomag (lásd a linket fent) esetén az erről való letöltés sebessége sosem volt kevesebb mint 24Mbps.
Dobj egy privát üzenetet (ill., akit érdekel, szintén így jelezze...), ha érdekes még - szívesen segítek! 8)
nálam ez a helyzet, de ma vagyok utoljára...
kínszenvedés volt így letölteni :(
bár még 28 rész hátra van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!