Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen opciókat kell beállítan...

Milyen opciókat kell beállítanom a tökéletes minőséghez? (HELP! )

Figyelt kérdés
filmeket írtam ki dvd lemezre,de nem tökéletes a minőség,leginkább esti,azaz sötét jeleneteknél,a nappali fényes jeleneteknél semmi gond,csak az estinél,halvány foltok kockák jelennek meg,és ez elég zavaró,convertxtoDVD progit használok,mivel nem divxes a lejátszóm,és ezért muszáj átkonvertálnom,jó ez a progi nagyon!biztos van olyan opció amellyel jobbá tudom tenni a film minőségét,amikor gépen nézem semmi gond nincs,tökéletes a minőség.
2010. márc. 7. 16:59
 1/1 A kérdező kommentje:

van olyan opció,hogy videószabvány nekem ilyenre van állítva:

Pal(Europa)

Van olyan,hogy DVD felbontás:Automatikus(bejövő felbontástól függően)arra van állítva

És van egy olyan utolsó opció,hogy TV képernyő,ami szintén automatikusra van állítva nekem,ezekkel a beállításokkal írom ki a filmeket,kéne lehet változtatni??

Remélem tud segíteni bárki:(

2010. márc. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!