Itachi miért írtotta ki a családját a Narutoban?
*SZPOJLAH*
Az Uchiha klán összeesküvést szőtt a kage ellen és puccsot akartak végrehajtani, Itachi látta hogy így rengeteg ártatlan halna meg, ráadásul ő elsősorban konohának fogadott hűséget(anbu tag volt ugye).
*SZPOJLAH*
Szerintem picit bonyolultabb a dolog.
Itachit ismerve meg főleg.
Részben igaz, hogy a sok 'áldozat' azonban Itachi szerintem gondolt a tesójára is. Tudta, hogy egy olyan belső háborúban hiába nagyon erősek, leverték volna őket. Így nagy valószínűséggel Sasuke is áldozatul esett volna.
Azonban mivel ő volt az első neki mindig is, így ez volt a legjobb választás. Ugye ezért is tette a kis fenyegetést is Itachi és nem véletlen hagyta Őt életben... :D
A Hokage (3.) Azt akarta, hogy az egész Uchiha klán életben maradjon. Csak Danzou erősködött, és nem hagytak már neki elég időt, hogy kitaláljon valamit. :)
Sasukenek meg azért sem esett baja, a falun belül, mivel Itachinak ez volt a feltétele, mármint, hogy Sasuke haja szála se görbülhet, különben kitálal és bosszút áll. :)
Ott körül amikor Itachi és Sasuke együtt harcol Kabuto ellen. Vissza is néztem (mangában) s tényleg jól emlékeztem. A 3. időt akart nyerni, hogy kitaláljon valamit, és megakarta előzni a dolgot.
Azonban Danzou elkezdte manipulálni Itachit, s mint írtam, elmondta neki, hogy Sasuket se hagyták volna életben ha megkezdődik a lázadás. Ezen felül a belső viszályt megérezve már országok is megtámadták volna Konohát. Így még tovább növelve azt a %-ot, hogy a tapasztalatlan, fiatal, gyenge Sasuke meg fog halni.
Itachi ezt nem volt képes elfogadni, és inkább cselekedett.
Danzou se volt teljesen gonosz csak annyira szerette konohát, hogy minden áron megakarta védeni.
Azonban régen meg félős volt, amikor a 2-al mentek küldetésre, és tesztelte őket, hogy ki való hokagenak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!