Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Még nem féltem soha egy...

Mineszter kérdése:

Még nem féltem soha egy horror filmen sem. Mondanátok nekem egy horror filmet amitől félhetek?

Figyelt kérdés
Most néztem a 2004-es Átok c. filmet, és ez csak a legújabb csalódásom volt. Nem sok horrort láttam, de eddig egyszer sem féltem egy filmtől sem. Majdnem elaludtam a Kör c. filmen, Freddy Krugernek szurkoltam, a Sikolyt jóformán végignevettem, a Paranormal Activity nem volt félelmetesebb egy hasonló youtube videónál, a Démonok között egy nagyszerű film volt ami visszahozta a Szellemjárás c. sorozat hangulatát, de nem volt ijesztő. Állandóan azt hallom, hogy ezek mennyire félelmetes filmek, de én nem tudok félni ezeken. Egyedül jumpscare- ek hozzák rám a frászt, 1 másodpercre, aztán vége. Remélem tudtok írni olyan filmeket amik FÉLELMETESEK, és nem arra gondolok, hogy vér + az emberi test elpusztítására tett kísérletek tömkelege( a fűrészt már láttam = mindet láttam). Ha tudtok írni olyan filmet amitől félhetek, azt tényleg megköszönném.

2015. aug. 2. 02:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Conjuring

Insidious

Silent Hill

Carved: The Slit-Mouthed Woman

Exte: Hair Extensions

2020. szept. 10. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!