Miért számít, hogy mikori egy film?
Nekem konkrétan teljesen mindegy ..
De számít mert valaki a régi fílmeket valaki meg az új filmeket szeretik...
Meg van egy xy-on évszám ahol rettentő jó filmek voltak egy bizonyos illetőnek...
Meg nem mindegy hogy fekete-fehér vagy szines filmet szeretne.
csak tippelgetek
- fiatal "filmrajongó" --> ami régi az tuti sz@r, uncsi, gagyik a speciális effektek, stbstb. (nekem is volt ismerősőm aki kategorikusan kijelentette hogy ha egy film fekete-fehér akkor az csak rossz lehet...)
- vén róka, látott már mindent ami érdemes, de munka, kapcsolat, gyerek, bármi más miatt "kiesett" a filmnézésből és pótolni akarja az elmúlt X év termését.
Egyébként én is mindenevő vagyok, vannak kedvenceim a filmtörténet elejétől (némafilmek) kezdve napjainkig.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz (4.) és kiegészíteném egy kis gonoszkodással:
3. verzió: tucatfilmek "gyermeke", aki ha nagyon akarná se tudná igazán befogadni egy olyan film mondanivalóját, pláne nem élvezné, ami nem a pisi/kaki/fing/csajok/drog/pia/buli illetve tököscsávó/lövöldözés/több gallon vér/kilógó belek/férfiúi büszkeség, illetve a vámpír/vérfarkas/sármos/tökéletes/beleszeret/rosszfiú/vágyakozik/elnyeri szerelmét és végül a csúnyalány/gonosz szépek/menő csávó/bulik bulik hátán/disco/megszépülés/smárolás ezerrel/szép lányok megbüntetése témakörök körül forog.
4. vagyok
Nem, nem minden fiatalra értettem tersmészetesen. Tisztelet a kivételnek ;)
6os: valóban, ezt kifelejtettem :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!