Ez melyik film?
Figyelt kérdés
2012-ben játszódik, a történet az hogy van egy férfi, aki vissza akar menni az időben, vissza is megy, de kirabolják, lelövik és meghal. A családja mindeközben azt hiszi hogy konferencián van, és mivel nem tér vissza, azt is, hogy elhagyta őket. Ezért a nő a 3. próbálkozásnál sikeresen megöli magát gyógyszerekkel, a fiú pedig egyedül marad, a nagyapja neveli (?). Amikor felnő, van egy felesége(?) aki ráadásul babát várt tőle (de elmetélt). Megpróbálja megcsinálni nagyapjával a szerkezetet hogy visszamenjen az időbe az apjához, hogy ne haljon meg. Sikerül, visszamegy az időben, meggyőzi az apját hogy az eredeti céljáról mondjon le és menjen vissza a családjához. A film azzal a képsorral fejeződik be, hogy a férfi visszatér a család házához.#Csá xD
2015. aug. 1. 10:40
1/5 anonim válasza:
Vissza a jövőbe szerintem
Abból viszont nemtudom, hogy melyik rész
2/5 anonim válasza:
A Vissza a jövőbe biztos, hogy nem, egyik kedvencem, jól ismerem, de annak egyik részében sincsenek ilyen jelenetek! De amúgy engem is érdekelne, szeretem az időutazós filmeket.
3/5 anonim válasza:
Megtaláltam, bocsi, hogy a Vissza a jövőbe-t írtam..:/
Az időutazó felesége
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. aug. 16. 14:02
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az.
2015. aug. 16. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!