1/5 anonim válasza:
Haól tudom, egyszer összejön egy Felipe nevű sráccal is, de marad a Naxi páros, tehát Maxival.
2/5 anonim válasza:
Felipe egy ideig "szédíti" Naty-t, de nem jönnek össze, csak egy csók, de Naty nem érez semmit.
3/5 anonim válasza:
De Naty érezni fog iránta valamit.Bocsi Naxi rajongo.Csak te nem akarod,hogy Naty Felipébe szeressen.Ludmila os Felipével akar lenne,de nem járni de csaka zert akar vele lenni mert hires lehet vele.
4/5 anonim válasza:
Hajrá Naxi!!Remélem Maxival marad.Amúgy láttam egy videót amikor csókolózik Feliphével de egy utána következő részben újra Maxival van.És volt egy rész ami a 3.évad utolsó része volt és akkor Maxival volt. :)
5/5 anonim válasza:
Amúgy jön az a Matilda nevű lány és amikor beszélget maxival feliratozva volt.Lefordítottam és mondta a Matilda, hogy megy vissza Lengyelországba és hogyha itt maradna akkor sem lenne a Maxival mert tudja, hogy ő még a Natyt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!