Mi a véleményetek Az utolsó léghajlító c. filmről?
Nos, én a mesének nagy rajongója vagyok. Nem tartom olyan rossznak a filmet, mint amennyire mondják, de tény ami tény... Elég silány lett a végeredmény. A látvány és a CGI fantasztikus, hibátlan, James Newton Howard zenéje gyönyörű, tökéletes. Az idomármozdulatok látványosak. És bőven vannak jó pillanatai a filmnek.
Ezek mellett a színészek borzalmasak, M. Night Shyamalant egy borzalmasan jó rendezőnek tartom, viszont ezt a filmet nagyon félvállról vette, meg sem erőltette magát. A forgatókönyv nagy része értelmetlen, túl sok az eltérés az alapműtől. A tűzidomároknak is kell fáklya hogy használják a tüzet, ez minek kellet? Gyertyával a kezükben mentek meghódítani a világot, vagy mi?
Dev Patel meg a főszereplő színésze próbálta megerőltetni magát, de a karakterük olyan semmilyen, hogy még ők se tudtak életet lehelni beléjük. Nekem a legnagyobb csalódást viszont a rendező keltette. Komolyan? A Sebezhetetlen, a Hatodik érzék, a Széttörve, a Jelek, meg még sok zseniális film rendezője rendezte ezt a rongyot?
Mert ez a film az. Egy szimpla szennyes. Unalmas, elcsépelt, és kissé idétlen szutyok, amuben BŐVEN vannak jó ötletek, de talán pont ezért a filmtörténelem legnagyobb kihagyott ziccere. A CGI és a zene nyugodtan kaphatott volna Oscar díjat, de a film maga megérdemli az arany málnát.
Nekem ez a véleményem a filmről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!