Death Note első 2 filmet megnéztem, de nem értem hogy akkor most hogy van ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!!
Megnéztem a Death Note első 2 részét filmben és ott úgy van hogy Ryuk öli meg azzal hogy beírja a nevét a füzetbe. Viszont én amit az animében láttam ott úgy volt hogy Light megöli L-t és utána valami fehér hajú kis srác aki L rokona az veszi át a Kyra ügyet.
Másik dolog amit nem értek, az animében Light apja Yagami megkapja a szemeket is amivel látja a neveket a filmekben meg erről szó sincs és nem is hal meg az apja.
Egyáltalán nem értem hogy mi van mert a 2.film végén L meghal de utána már vége az egésznek.
Valaki magyarázza el hogy akkor most a film vagy az anime az ami a rendes sztori.
2015. júl. 30. 18:11
1/3 anonim válasza:
Az animében is Ryuk végez végül Lighttal, tehát ez korrekt volt. De ne akard, hogy egy adaptáció 100%-ig olyan legyen, mint az eredeti. Ez pont úgy működik, mint a könyv-filmadaptációk.
2/3 A kérdező kommentje:
De nem került be a filmbe a fehér hajú srác sőt még Light apja sem hal meg. Jóformán teljesen más befejezést kaptunk annyi a közös bennük hogy Light meghal.
2015. júl. 30. 18:17
3/3 anonim válasza:
Nem Light öli meg L-t, hanem Rem és N nem rokona Lnek, mindketten árvák, de Nt L utódjának képezték ki. Az anime a rendes story természetesen, az volt előbb. A film csak adaptáció, ezért nem is baj hogy nem ugyanaz, mert unalmas lenne ugyanazt csak élőszereplőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!