Tetszett az Alice Csodaországban (Tim Burton filmje)? Szeretnél folytatást? (persze ha lehetne)
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 10:02
2/3 anonim válasza:
tetszett, de akkorát csalódtam mint állat...nekem túl disney-s és nagyon hiányzott belőle az igazi Tim Burton feeling. Szóval ilyen kaliberű folytatást mint amilyen ez volt nem, de azt megnézném, hogy milyen lenne a film ha disney nélkül készülne egy rendesebb sztorival ami nem a narniára hajaz.
3/3 anonim válasza:
Nekem tetszett, az eredetiből is készített a Disney, miért maradt volna ki a másodikból? Ez egy mese, úgy kell nézni, ez nem film vagy legenda, hanem egy mese, de leginkább mese felnőtteknek és azoknak, akik a felnőttkor és a gyerekkor határán vannak. Aki persze nem látta az eredetit, az sokat nem tud úgy érteni belőle, mint az, aki jól ismeri az eredetit. Viszont elég jó elvont mondanivalói is vannak (a társadalmi elvárások, jók-e ezek egyáltalán, a saját akaratod, és a kettő vajon egyezik-e vagy nem, vagy észre se veszed, hogy valamit csak azért csinálsz, mert elvárják, a buktatók, ha valaki mégis az elvárások szerint cselekszik, hol botlik meg, és sorolhatnám a többit, a barátságról és kitartásról nem beszélve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!