Ajánlanátok drámákat?
Többek között tetszett a Boldogság nyomában, A remény rabjai, Az életrevalók, A mindenség elmélete, a Holtodiglan c. filmek.
Előre is köszi, bármit meghallgatok
Miss Daisy sofőrje
Benjamin Button különös élete
Sült zöld paradicsom
Csillagainkban a hiba
A Holtodiglan mondjuk nagyon nem dráma szerintem, inkább thriller... Max. "pszichodráma", mint például az Éberség. Akkor szerintem neked az is tetszene.
Dráma például a Lehetetlen, a Száll a kakukk fészkére, Őrült város, Összeomlás, A nővérem húga, Nyugaton a helyzet változatlan, Most jó, Magánbeszélgetés, Marvin szobája, Kramer kontra Kramer, Lolita, Kétely, Komfortos mennyország, Nevem Sam, A jövő kezdete, Gilbert Grape, Ez a fiúk sorsa, Esőember, Észak és Dél, Betűvető, Benjamin Button, Atomcsapda K-19, Anya lánya unokája, A másik nő, A hullám, Hazafi, A hatalom árnyékában, A dicsőség zászlaja.
Bíborszín
Margó királyné
A Magdolna nővérek
Pokoli lecke
A Faun labirintusa
Napfivér, Holdnővér
A kaméliás hölgy
Számkivetett
Ha eljön Joe Black
Halálsoron
A.I. Mesterséges értelem
Ausztrália
Túl az Óperencián
Bangkok Hilton
Az elefántember
A tizedik
Egy csodálatos elme
Holt költők társasága
Tudom hogy az nem igazán dráma, épp azért írtam oda, hogy ahhoz hasonló légkörű filmeket is írhattok.
Köszi szépen mindenkinek, párat kinéztem, de írhattok még!
Halálsoron
Felhőatlasz
Számkivetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!