Mi a címük ezeknek a filmeknek?
[1]. Nagyon rég láttam egy erotikus-perverz filmet. Jobban mondva csak egy pár jelenetet, aztán a bátyám nem hagyta, h tovább nézzem:) Igazából nem tetszett, de nagyon idegesít, hogy nem találom. Nekem úgy tűnt, h Bruce Willis a főszereplője, de nincs semmi ilyesmi a filmjei közt. Szóval a férfi főszereplő nagyon hasonlíthat rá. Sajnos semmi értelmesre nem emlékszem a filmből, csak egy zenére... Elég híres szám, gyakran vetközős, szriptíz jeleneteknél játszák. (Férfi énekli). És az elején vmi szaxofon, vagy hasonló szól.
[2]. Ez a film a középkorban játszódik, és valami hosszúhajú lázadóról(?) van benne szó, aki kékre festi az arcát. Asszem meg akarja szabadítani a népét/népcsoportját az elnyomástól. (De lehet, h nem). Egy csomó harci jelenet van benne. Aztán összejön a csávó a király lányával(?), és csinál neki egy gyereket, a végén meg kivégzik, miután megkínozták. (Ezt is nagyon régen láttam...)
[3]. Ezt a filmet nem annyira rég láttam, de nem tudom a címét. Egy nagyon nyálas film volt, arról szólt, h van egy bácsi, meg egy alzheimer-kórban szenvedő néni. A bácsika minden nap elmegy hozzá a szanatóriumba, és mesél neki a fiatalkorukról. (A filmben van fiatakori énjük, a csávó eszméletlenül jól néz ki.). Kb ennyiről szól, úgy emlékszem. Meg van benne egy pár ágyjelenet...
[4]. Ez asszem egy magyar film volt, és a Balaton környékén játszódott. Egy szőke kissrác volt a főszereplő, akit az édesanyja ott hagy nyaralni a rokonoknál, akik egy panziót működtetnek. Nagyon poénos kis film volt. Nem igazán állt nekem össze a kép akkor, de tetszett. (Remélem, ha most megnézem, majd megértem :). Ja, és volt benne egy néger nő.
Előre is kösz a válaszokat. Egyébként, ha csak egy színész nevére emlékeztej, az is segítség :)
2.Rettenthetetlen
3.Szerelmünk lapjai
4.Tibor vagyok, de hódítani akarok
Az elsôt nem tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!