Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok nekem jó misztikus...

Tudnátok nekem jó misztikus filmeket ajánlani?

Figyelt kérdés

Imádom az ilyen misztikus filmeket, rengeteget is láttam közülük, pont azért jöttem ide, hogy hátha írtok olyat, amit eddig még nem láttam, és érdekesnek tűnik. Ne horror legyen, azt nem szeretem, és valami értelmesebb, minőségibb legyen, ne ilyen gagyi valami, más kikötésem nincs.

Minél többet írtok, annál jobb!

Köszönöm!

2015. júl. 27. 14:48
 1/4 anonim válasza:

A misztikus filmekben általában mindig van horror elem... nem?

Nézd a Harry Pottert, az misztikus, de mentes a horrortól.

2015. júl. 27. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Thriller, pszichothriller, apróbb horrorelemek jöhetnek, azok rendben vannak, de ne az legyen a film lényege, hogy valaki egy misztikus helyen aprítja az embereket láncfűrésszel vagy valami hasonló. :D
2015. júl. 27. 14:55
 3/4 anonim válasza:

Daniel Radcliffe-nak van egy pár ilyen filmje a HP-n kívül. Az egyik a Fekete ruhás nő, amely elég misztikus, lényegében egy kísértethistória. De nincs benne vér. A másik a "Szarvak", ami szintén elég misztikus, viszont annak a vége eléggé véres.

Másik még, ami most ment nemrég a moziba, a "Poltergeist", szintén misztikus, de nem véres.

2015. júl. 27. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Csontváros

A faun labirintusa

Hellboy

2015. júl. 27. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!