Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vicces mozis élmények?

Vicces mozis élmények?

Figyelt kérdés
Pl: valaki másik filmre ült be, vagy valaki folyton belekotyogott?? Vagy akármi...

2015. júl. 26. 20:01
 1/6 anonim válasza:
Életeben háromszor voltam moziban. Ez elég vicces nem?
2015. júl. 29. 20:42
 2/6 Anonymus.lány ***** válasza:

családi üzelmek premier, nagy poén, mindenki nevet. Már kezd elhalkulni a nevetés, egy bácsi ekkor egy hatalmasat horkant

akkor vicces volt

2015. aug. 9. 15:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez nagy XD

Jöhetnek még!

Nekem pl olyan volt leadtak a film előtt kis rövid mesét. Egy nő fogta magát kirohant. Mire visszaért a mese már a vége felé járt. Leül. Vége a mesének rövid csönd. Közbe hallom ahogy mondja valakinek:

-Na most gyorsan bevágták a végét mert szóltam nekik.

Szakadtunk.

2015. aug. 9. 21:45
 4/6 anonim válasza:

Kiskoromban beültünk a Százegykiskutyára a faterommal és mögöttem ült egy gyerek aki az annyának végigpofàzta a filmet. És mindenbe belekérdezett és annyira idegesítő volt, hogy arébb kellett ülnünk.

Ez egy meghatározó mozis élmény volt számomra.

2015. aug. 16. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:

A Hobbit 3. részét néztük a karácsonyi szünetben és egy olyan kislány ült mellettem aki végig kommentelte a filmet.

Pl. Ott egy ork, ott van Bilbó...

Egyik barátnőmmel elmentünk a Csingiling-re és leült mellénk egy viszonylag idős házaspár, és végigröhögte az egész filmet de nagyon hangosan.

Egyszer odaszólt neki a barátnőm hogy:

"Uram kicsit halkabban tessék nevetni mert elég zavaró!"

És kiderült hogy a nő nevetett. Ciki volt.

Öcsémet elvittem a Spongyabobra és mikor megvettük a pattogatott kukoricát ő ráborította az egészet a mozi pénztárosára

Egyszer elmentem moziba egyik barátnőmmel és a pasijával és ők végigdumálták az egész filmet!

Egy nő fejbe vágta a pasit az esernyőjével. Vicces volt :)

2015. aug. 17. 10:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Xd

Szakadok!

Minyonokat néztük, akkor mögöttem is kissrác ült végig kommentálta:

-Apu akkor felveszeeeed?

-Igen, de kiabálj

-Jaj nézd ott egy minyon hahahahaaa

-Halkan kisfiam

-Ehehehe, azt mondta nyomik

És ez így ment végig. És a kommentelés nem volt elég, mindent elismételt amit filmben mondtak!

Meg mikor először voltam 3D-s filmen valami pattogatott kukoricaia vagy chips repült a filmbe én meg felálltam, hogy elkapkodjam őket (mentségemre szóljon 7 éves voltam)

2015. aug. 20. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!