Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A horrorfilmek gyerekszereplői...

A horrorfilmek gyerekszereplőivel mi van?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy sokkal életszerűbbnek tűnik a dolog, ha van ott egy gyerek is. De ezekkel a gyerekekkel mi van? Én kiskoromban nem néztem horrorokat, szerepleni meg végképp nem szerepeltem bennük, ennek ellenére mégis féltem a szörnyektől, és rossz álmaim voltak.

Ha én olyan kicsiként szerepelnék egy horrorban, mint amilyenek néha vannak, sose tudnék aludni. Ezek a gyerekek hogy képesek rá? Nem élik meg valamiféle traumaként?

2015. júl. 26. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:

A felvétel előtt biztos beszélgetnek,haverkodnak a gyerekek az ijesztő szörnyetegekkel,persze okyankor amikor még nincsenek beöltözve,kisminkelve,és így amikor veszik fel a jeleneteket,akkor tudják a gyerekek,hogy ezek csak a szerepükért viselkednek rémisztően,így nem félnek tőle.

Remélem lehet érteni amit leírtam,mert kicsit össze-vissza van :D

2015. júl. 26. 14:37
 2/8 anonim válasza:
Igazábol szerintem ezek a gyerekek belenőttek abba hogy ilyeneket csinálnak ők éppen azért nem félnek meg ilyenek mert tudják hogy nem igazi egy forgatás teljesen más minta kész film
2015. júl. 26. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem fél minden gyerek a szörnyektől. Már 6 éves korom ótan ézek horrorfilmeket, de soha nem féltem egyiktől sem.

Ha pedig eleve olyan környezetben mozog, akkor meg pláne nem fog félni. Hiszen a kamerák előtt minden teljesen más. Egy csomó ember veszi körbe őket a forgatás alatt, azonkívül tudják, hogy az egész csak mű.

2015. júl. 26. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Lehetséges, igazából valójában mindkettő... Így értem, köszönöm. :D
2015. júl. 26. 14:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Haha, 16 vagyok, és én is tudom hogy mű, ennek ellenére néha még nekem is visszaköszön pl. Cujo az álmomban... :D
2015. júl. 26. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:

De az más. A forgatáson ott lenni teljesen más élmény, mint nézni a filmet. Ott pl. a Cujot alakító kutya lehet játszott is a forgatási szünetben a gyerekszereplővel.

Tehát teljesen máshogy látja az egészet, mint mi, mezei nézők.

2015. júl. 26. 14:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Igazad van :D
2015. júl. 26. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy teljesen másképp veszik fel az ő jeleneteiket, a borzalmasakat pedig rendesen felnőttek játszák, és a végén a vágószobában számítógéppel összeszerkesztik. Legalábbis én erre tudok gondolni, más ötletem nincs!
2015. júl. 26. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!