A horrorfilmek gyerekszereplőivel mi van?
Értem én, hogy sokkal életszerűbbnek tűnik a dolog, ha van ott egy gyerek is. De ezekkel a gyerekekkel mi van? Én kiskoromban nem néztem horrorokat, szerepleni meg végképp nem szerepeltem bennük, ennek ellenére mégis féltem a szörnyektől, és rossz álmaim voltak.
Ha én olyan kicsiként szerepelnék egy horrorban, mint amilyenek néha vannak, sose tudnék aludni. Ezek a gyerekek hogy képesek rá? Nem élik meg valamiféle traumaként?
A felvétel előtt biztos beszélgetnek,haverkodnak a gyerekek az ijesztő szörnyetegekkel,persze okyankor amikor még nincsenek beöltözve,kisminkelve,és így amikor veszik fel a jeleneteket,akkor tudják a gyerekek,hogy ezek csak a szerepükért viselkednek rémisztően,így nem félnek tőle.
Remélem lehet érteni amit leírtam,mert kicsit össze-vissza van :D
Nem fél minden gyerek a szörnyektől. Már 6 éves korom ótan ézek horrorfilmeket, de soha nem féltem egyiktől sem.
Ha pedig eleve olyan környezetben mozog, akkor meg pláne nem fog félni. Hiszen a kamerák előtt minden teljesen más. Egy csomó ember veszi körbe őket a forgatás alatt, azonkívül tudják, hogy az egész csak mű.
De az más. A forgatáson ott lenni teljesen más élmény, mint nézni a filmet. Ott pl. a Cujot alakító kutya lehet játszott is a forgatási szünetben a gyerekszereplővel.
Tehát teljesen máshogy látja az egészet, mint mi, mezei nézők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!