Hogyan legyek olyan mint Alison a Hazug csajok társaságában?
kedves válaszoló
nekem nincsenek problémák a személyiségemmel de neked a szövegértéssel annál inkább.
leírtam, hogy csak abban akarok rá hasonlítani, hogy kihúzzam magam a rossz helyzetekből
óvni akarom a titkaimat amit egyes emberek fel akarnak fedni
még mindig nem fogtad fel!? nem akarok olyan lenni mint ő csak el akarom lesni pár trükkjét. ő mindig kivágja magát a bajból.
valaki kommenteljen már valami normálisat légyszíves
komolyan? hahó a 21. században élünk. nem hiszem hogy ez az én esetemben beválna.
mégis hogyan húzna ki? amikor valaki éppen megzsarol mondjak neki egy találóskérdést? nem hinném, hogy hatásos lenne.
Egyszerűen csak vágj vissza valamivel. Ha azzal szekálnak, hogy pl. szőke a hajad, akkor te meg szólj vissza, hogy legalább nem.olyan ronda, mint a tiéd.(mármint nem a tiéd, hanem azé, aki beszólt.)
Vagy ha beszólnak, csak mondj olyanokat, hogy pl. Kemény vagy, mint a pennys zsömle.
Ehhez hasonló elcsépelt dumákatis mondhatsz, pont ettől poénos.
Vagy előre találj ki saját szövegeket, hogy milyen beszólásra hogy reagálsz.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!