A legerősebb jinchuurikik sorrend szerint a Narutoban?
Már régen voltak ezek a részek. Én úgy emlékeztem, hogy bábként került a "trónra". Wikin utána olvastam kicsit. Azt írja, hogy felnőtt volt, illetve a 3 farkút is megszelidítette.
Jobban átgondolva úgy emlékszem, hogy a 2 farkú hordozója is képes volt teljesen átalakulni kék macskává, illetve ő is elég tapasztalt harcos volt, alig tudták becserkészni és megölni az Akatsuki zsoldosok.
Akkor így módosítanám a sorrendet:
9-8-1-3-2-6/5/4-7
Egyébként szerintem nagyon elnagyolt volt ez a bijuu-s rész, legalábbis én alig emlékszem valamire belőlük. Egyedül kettővel ismerkedünk meg részletesebben, meg ott van még az egyfarkú, mint visszatérő elem.
OFF:
Ez is volt a fő bajom a sorozattal - rengeteg potenciál, aztán ezek kihasználása helyett sok volt a redundancia.
Például a jinchuurikik. Nálam a Pain utáni struccos fillerparádé annyira kivágta a biztosítékot, hogy hagytam a francba az animét. A sok fos filler helyett bemutathatták volna a jinchurikiket, előléletüket sokkal jobban is (+ a régi nagy nindzsákat).
Vagy amit utáltam, az a sok rasengan h*lyeség. Egyszer bejött az a cucc, hogy Naruto megtanulta hogyan vezessen chakrát shurikenbe, tőrbe. Ez marha hatásos módszer, mégis alig láttunk ilyet a sorozatban. Az egyik movie-ban ezt k*va jól feldolgozták ezt a képessséget, nem értem hogy a képregényből miért maradt ki teljesen a dolog.
Aztán ott van az, hogy a nindzsák 1%-a tehetséges, a többi 99% értéktelen rongybábú, ami tényleg nem jó semmire az égvilágon. A háborúban semmit nem értek a katonák,de még a történet elején is vicces volt, hogy a 10 éves gyerekek tehetségesebbek voltak, mint a 30 éves közkatonák.
A végéről nem is beszélek. Painig, meg utána egy kicsivel még jó volt a történet, aztán az a háborús rész, meg a befejezés egy mérhetetlen határ fos lett. Semmi kreativitás, vagy logika, csak agyatlan sz*rság (na jó a 7 kardforgató, meg a lopótökös-legyezős ikrek tetszettek, de ők is le voltak nerfelve).
Annyira erőltették ezt a bijuus vonalat, mint a Harry Potterben a varázslást (nagyjából semennyire).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!