Nektek meik tetszett jobban? Agymanók vagy a jégvarázs? Mi a véleméjeket róla?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 20:52
1/7 anonim válasza:
Én a jégvarázst jobban tetszett. Szerintem kicsit jobb a történet, meg szebben meg vannak csinálva a szereplők. Meg egyszerűen szimpatikusabb, izgalmasabb. De az agymanók is jó.
2/7 anonim válasza:
Agymanok, szenzációs ahogy a lány elkezd kamaszodni és ezt belülről láthatjuk, egyértelműen Agymanok, meg felnőtteknek is, ellenben a jegvarazzsal
3/7 anonim válasza:
Jégvarázs,nekem ez jobban tezszi kmert, gyönyörű a története és nagyon jól vannak megcsinálva a szereplők, és felnőttek és gyerekek is egyaránt szeretik!
4/7 A kérdező kommentje:
Imdb meghozta a dontest hogy agymanok a legjobb 8.6
Frozzzzen 7'5 hahaha :D :D
2015. júl. 31. 22:48
5/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a Jégvarázs. tanulságos történet, szép dalok, gyönyörű képi világ. Szerintem egy felnőtt számára is élvezhető.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen de az 1 lanyos hule mese. Hamar meguntam. Bocs
2015. aug. 6. 15:04
7/7 anonim válasza:
Mindkettőt nagyon szeretem, de még huszonéves fiúként is a Jégvarázs a nyerő és azt láttam sokkal többször. Az Agymanók története és megvalósítása zseniális, de a Jégvarázs sokkal nagyobb érzelmeket ad át. Szerintem ugyanúgy idősebbekhez tud jobban szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!