Tudnátok ajánlani nekem sorozatokat/könyveket?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Esetleg tudnátok nekem ajánlani érdekes sorozatokat? Olyanokra gondolok mint pl a Trónok harca, Teen Wolf. Az érdekes könyveknek is nagyon örülnék ha írnátok párat. Így gimi előtt nagyon unalmas már a szünet számomra. :D Előre is köszönöm a válaszokat.2015. júl. 20. 11:04
2/15 A kérdező kommentje:
Hallottam már róla. Érdekesnek tűnt. Köszi hogy megemlítetted. :D
2015. júl. 20. 11:31
3/15 anonim válasza:
Rick Riordan:Percy Jackson könyvsorozat
Szıntèn könyvsorozat a 39 kulcs minden rèsznek más az írója
Könyvben vagy filmben a Harry Potter
4/15 A kérdező kommentje:
Ezeket már láttam/olvastam. :D De köszi.
2015. júl. 20. 13:00
5/15 anonim válasza:
Szivesen . Amugy lany vagy vagy fiu
6/15 A kérdező kommentje:
Lány. :D
2015. júl. 20. 13:14
7/15 anonim válasza:
Szia, én is gimi előtt álló lány vagyok és az én kedvenceim (akár könyvben akár filmben): Éhezők Viadala, Csillagainkban a hiba (nagyon szomorú de imádom), Elrabolva (1.2.3.), és a Harry Potter, de láttam hogy azt már ismered :) lehet, hogy ezeket is láttad/olvastad már, én ezeket tudnám ajánlani :)
8/15 A kérdező kommentje:
Szió. A Harry Pottert láttam/olvastam de a többit amit leírtál még nem. Akkor nem nagyon fogok most már unatkozni. Köszi nektek a válaszokat. :) Végül is csak napközbe unatkozom. Este felé ott van a barátom. :D
2015. júl. 20. 16:16
9/15 anonim válasza:
Feltételezem lány vagy, akkor ezeket ajánlanám.
Sorozatok:
The Vampire Diaries
The Originals
Pretty Little Liars
Bitten
Könyvek:
Cassandre Clare: A végzet ereklyéi könyvsorozat
Jennifer L. Armentrout: Luxen könyvsorozat
Brigid Kemmerer: Elementál könyvsorozat
10/15 A kérdező kommentje:
Köszi. :D
2015. júl. 20. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!