Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Emlékszik esetleg valaki erre...

Emlékszik esetleg valaki erre a filmre?

Figyelt kérdés

még nagyon régen, gyerekkoromban láttam egyszer a TV2-n ezt a filmet, sajnos a címe sehogy sem ugrik be.

Csupán arra emlékszem, hogy egy kislány (nem biztos, hogy kislány, lehet, hogy épp egy ifjú hölgy volt) egy befolyásos családhoz kerül, ennek a családnak van egy fia, aki tolószékben van, nagyon ellenséges a lánnyal..aztán a lány egyszer kiviszi őt az udvarra és rábukkannak egy növényekkel benőtt ajtóra, ami mögött egy elhagyatott kert található, benne szökőkút, és minden egyéb..

Talán vannak benne visszaemlékezések is, ugyanis mutatják ezt a kertet úgy is, mint amikor még a régi pompájában tündökölt

azt hiszem, hogy ez a lány felnőttként is visszatér ide, de ebben már nem vagyok biztos

nagyon örülnék, ha esetleg valakinek beugrana ez a film

2015. júl. 17. 23:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Valami nekem is rémlett. Nem ez az?

[link]

Emlékszem egy kertre, ott a növényekkel benőtt ajtóra, meg talán valami növényekkel teli házikóra, amiben van egy lépcső. De az is lehet,hogy az egy másik film.

Talán ez az amit küldtem.

2015. júl. 17. 23:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy ez lesz az :) Nagyon szépen köszönöm a választ :))
2015. júl. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!