Ismeritek a Varázslók a Waverly helyből ( Wizards of Waverly Place) c. sorozatot? Mki a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a humorról, a történetről, az egyediségről, a színészekről stb...2015. júl. 17. 23:17
1/4 anonim válasza:
Egyszer, tv-ben jó volt nézni.
Azért nem vinném túlzásba.
Főleg kamaszoknak ajánlanám.
2/4 anonim válasza:
Én múltkor néztem meg az összes részét a sorozatnak . Szerintem egy nagyon tanulságos történet . a Családról és a testvérekről :) Vicces történet is :) Én csak ajánlani tudom.
13/l
3/4 anonim válasza:
Én szeretem. Hétvégén szokott menni az M2-n, néha odakapcsolok, jókat tudok rajta nevetni, de vannak elcsépelt humorú részek is, a műröhögés meg kifejezetten irritál. De ennek ellenére szeretem, engem szórakoztat.
16/L
4/4 Guminyuszmusz válasza:
Elcsépelt humor, elcseszett szövegek, bevágott röhögések én így jellemezném.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!