Mi a címe ennek a filmnek?
Figyelt kérdés
2 éve néztem egy filmet, és nem tudom a címét, rá szeretnék keresni a neten, hogy újra megnézzem
egy fiatal pár a főszereplői, akik szegényesen élnek, a csaj boltban dolgozik, a srác már nem jut eszembe h mit.. olyan helyen laknak, hogy a szomszédai pl elveszik a tv-jüket és nem mernek szólni nekik...egyik este lövéseket hall a srác, bemegy a szomszéd házba és mindenki meghalt, talál egy nagy táska pénzt, és azt elviszi, de az egyik ember mégsem halt meg és látja, és keresik őket, ők meg megszöktek, vettek autót, meg útközben néznek házat, meg kiderül a csajról h terhes, a film végén meg a srác meghal.
légyszi aki tudja h mi a címe a filmnek megköszönném :)
2015. júl. 17. 21:58
2/3 A kérdező kommentje:
igen szerintem ez az.. mi a címe?
2015. júl. 17. 22:29
3/3 A kérdező kommentje:
megtaláltam!! köszi :)
2015. júl. 17. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!