Goldenfenrir kérdése:
A no Game No Life nak lessz 2. évada? Mert halotam ojasmiröl hogy beperelték vagy iesmi, ki mit tud erröl?
Figyelt kérdés
#No-Game-No-Life
2015. júl. 17. 11:37
1/7 anonim válasza:
Beperelték?Ezt honanan szedted?(:Habár mongyuk ki tudja...asszem igen lesz 2. évadja azt mondta egy barátom.
2/7 anonim válasza:
Lehet hogy leSZ, de még egyenlőre senki sem tud róla semmit. OLYasmiről nem hallottam hogy pereskedtek volna...
3/7 anonim válasza:
Volt valami balhé a készítő körül, de ez csak pletyka, ahogy az is hogy jön a második évad. Megsúgom, még nem jelentették be.
Kövesd az ANN híreit, ha bejelentik ott kint lesz.
4/7 anonim válasza:
A mangának van folytatása és az anime is úgy végződött,de hol olvastad a pert?
5/7 anonim válasza:
Lesz, hallottam, olyasmiről, ilyesmi.
Egyébként meg fogalmam sincs
6/7 anonim válasza:
Kezed törjön el, amikor ilyen helyesen írsz valamit
7/7 Maio válasza:
A managa folytatodik szerintem olvasd azt mert nem lesz 2 évada majd csak jó sokára ha lesz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!