Burkus bence kérdése:
DanMachi 2. évad?
Figyelt kérdés
lessz a közeljövőben 2.évadja a DanMachi nevű animének mert szerintem a sztori nincsen befejezve pl:nem tudjuk hogy Hermész a végén miről beszélt, a "sex,, istennő sem tudjuk miért szórakozik és veszélyezteti annyit Bell-t2015. júl. 16. 12:05
1/3 anonim válasza:
Hát nem 100% de szerintem igen,lesz 2.évad :)
2/3 EverGreeeeeen válasza:
Valaki tud valamit hogy van e már 2.évad?:/
3/3 anonim válasza:
Az hogy lesz-e 2. évad gyakorlatilag a manga vételszámától függ, ha tartja a színvonalat, sőt talán még növeli a rajongótáborát az anime, és a manga, akkor nagy valószínűséggel folytatni fogják. Legalábbis én remélem, nagyon jó története van, meg még egyáltalán nincs befejezve anime szálon, el tudnék képzelni vagy 1-2 évadot még :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!