Tudtok nekem ilyen hasonló filmeket mondani?
Figyelt kérdés
van az Evolúció, jurassic park, jurassic world, meg az ilyesfajta filmek, amikor emberek szembeszállnak lényekkel, dínókkal stb stb. Ilyen filmeket tudnátok nekem sokat sorolni???? Nagyon köszönöm előre is.2015. júl. 15. 13:11
1/6 A kérdező kommentje:
jah hozzá tenném szivesen várok ilyen természet katasztrófa filmeket is, mint pl tornádós, vulkán kitöréses a városon kersztül stb... régen láttam ilyeneket de egyikre sem emlékszem és jólenne kicsit nosztalgiázni, rettegni :)
2015. júl. 15. 13:25
2/6 anonim válasza:
Mostanában megy a mozikban a San Andreas: Törésvonal. :D (Ha nem mozizol, akkor várd meg a DVD megjelenést)
Alien
A holnap határa
3/6 anonim válasza:
A függetlenség napja
Dante pokla
Pompei-Egy város pusztulása
4/6 anonim válasza:
Csillagközi invázió
District 9
Tűzgyűrű
Tremors
legtöbb Godzilla film
90-es évek Gamera filmjei
King Kong, 1933-as és 2005-ös verzió
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2015. júl. 16. 19:20
6/6 anonim válasza:
- Nagyon jó katasztrófa film a Lehetetlen!
Igaz történet alapján készült.
- Törésvonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!