Augusztus 11.-én megy szünetre és utána 2016 januárjában lesz.
2015. júl. 11. 19:44
2/10 anonim válasza:
Nem mondod, hogy csak januárban? -.- Undorító, hogy mennyire húzzák már.
2015. júl. 11. 21:22
3/10 anonim válasza:
Pll-nél mindig így volt, pont azért, hogy ne az legyen, hogy egyszerre leadják, aztán az év többi részében várhatjuk.
2015. júl. 11. 21:42
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De èn is teljesen kikészültem😔
2015. júl. 13. 19:46
5/10 anonim válasza:
Én még csak a 3. évadnál tartok, és próbálom lassan nézni, hogy ne kelljen várnom ilyen sokat...
2015. júl. 13. 22:05
6/10 anonim válasza:
Mi undorító ebben?
Ez végig így volt, sőt, minden sorozatnál így van, nem tudom mit kell ezen kiakadni.
2015. aug. 5. 17:47
7/10 anonim válasza:
Hát aki undorítónak tartja, az valahogy nézzen bele egy forgatásba! Van hogy 20-nál is többször leforgatnak egy jelenetet, hogy tökéletes legyen, semmi apró hiba! És ez még csak egy jelenet! Szerinted ők időmilliomosok, és napközben csak ezt csinálják, folyamatosan?!? Megvannak az időpontok, amikor forgatnak, és egy forgatástól még nincs kész a film...még megvágják az egészet, miután az ÖSSZES jelenet kész "tökéletesre", aztán még zenét raknak alá, stb, stb. Ajánlom, hogy először gondolkodj, aztán beszélj, vagy éppen írj hülyeségeket! Egyébként meg igaza van az előttem válaszolóknak, ez van minden egyes sorozatnál...
2015. aug. 5. 18:22
8/10 anonim válasza:
A több hónapos szünetekkel van itt a probléma...
2015. aug. 5. 19:34
9/10 anonim válasza:
Hát én mondjuk pont erre írtam, hogy más sorozatoknál is vannak ilyen hosszú szünetek.
Pl. Az Awkward és a Faking It már időtlen idők óta szünetel, az Agymenők is már féléve kb.
Nincs olyan sorozat, aminél nincsenek ilyen szünetek. Ez van, akár tetszik, akár nem. Engem mondjuk nem zavar, megérdemlik a színészek és a stábtagok is a pihenést, mi sem járunk iskolába egész évben.
És őszintén számomra felfoghatatlan, hogy ez mitől undorító, vagy miért számít húzásnak, tekintve, hogy tényleg kivétel nélkül minden egyes sorozatnál ez a módi?
2015. aug. 5. 23:02
10/10 anonim válasza:
Előző, egyet értek, én sem értem, hogy ebben mi az undorító...tudjátok valamikor forgatni is kéne, nem? Ja de! Egyrészt, igen, ők is megérdemlik a szünetet, más részt mindenhol így megy, harmad részt a színészeknek is van magánéletük, nyaralnak, stb, így a forgatási időpontokat elég nehéz összeegyeztetni...szóval aki undorítónak tartja, az gondolkodjon el egy kicsit, máris meg fog változni a véleménye!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!