Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mkv kiterjesztésű filet...

Mkv kiterjesztésű filet hogyan lehet megnézni számítógépen, vagy DVD lejátszón?

Figyelt kérdés
Kaptam filmet ajándékba mkv kiterjesztéssel. Sem a Windows 7 a számítógépen, sem a DVD lejátszó nem tudja lejátszani. Hogyan tudom megnézni?

2015. júl. 11. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Asztali lejátszon nem tudod megnézni, csak ha nagyon új generációs, de azok általában nem DVD hanem blu-ray lejátszók (ettől még lejátsszák a DVD-ket is)

Számítógépen ingyenes, bárhol elérhető programokkal tudod lejátszani, például BS Player, KM Player, VLC Media Player. Ha bármelyiket beírod a Google-be, le tudod tölteni őket. Az is lehet, hogy fel kell rakni a gépedre egy codec-packot, amit szintén le lehet tölteni például a letoltes.prim.hu oldalról Mega Codec Pack néven.

2015. júl. 11. 11:02
 2/3 HalkHogen ***** válasza:
Csak kodek kell neki szerintem. Én a K-Lite Codec Pack-et használom évek óta.
2015. júl. 11. 11:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Vagy jó lejátszót töltesz le, vagy kodekekkel szórakozol..a jó lejátszó letöltése egyszerűbb és kényelmesebb. GOMplayert vagy VLC media playert ajánlom, mindkettő lejátszik sokféle fájlt, és ha hiányzik kodek akkor automatikusan megkeresi és letölti.
2015. júl. 11. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!