Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Breaking Bad-ben Teddel mit...

A Breaking Bad-ben Teddel mit csináltak (a csávó aki lefeküdt Skyler-rel)?

Figyelt kérdés
Most kezdtem az 5. évadot. Addig oké, hogy Skyler adott zsét neki, hogy kifizesse az adóhatóságot, de miért az van az első részben, hogy balesete volt és majdnem belehalt? Mit tettek vele és kicsoda?

2015. júl. 10. 20:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Meg végig azt mondják, hogy nem fog beszélni..ők intézték el, hogy visszakapják a lóvét?
2015. júl. 10. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Már nem emlékszem,mert régen láttam,de mintha összebalhézott volna Walttal és neki esett valaminek a fejével, de nem biztos.
2015. júl. 10. 21:53
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy Saul ráküldött 2 embert, hogy írjon egy csekket az adóhivatalnak, akkor megpróbált elfutni, orra esett a szőnyegben és neki a szekrénynek. Akkor az a baja? Mert elvégre ha a részeket nézzük jóval később mutatták, hogy kórházban van.
2015. júl. 10. 22:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is már régen láttam de igen az lesz a baja hogy a fejét úgy verte be hogy lényegében meghülyült és emiatt nem fog beszélni.
2015. júl. 11. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!