Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Shaolin Krónikák folytatja...

A Shaolin Krónikák folytatja a Shaolin Leszámolás cselekményét?

Figyelt kérdés
A krónikák csak egy külön sorozat, vagy a leszámolás folytatása? Mert a leszámolásban dobozba, a krónikákben meg már egy spirálba zárja be Dashi Wuyát.

2015. júl. 9. 18:33
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy közvetlenül-e a folytatása, de van köze a Shaolin leszámoláshoz, mert a készítője ugyanaz, a szereplők többsége is megegyeznek. Bizonyos dolgok (shen gong wu, egyéb tárgyak) azért térnek el, mert a Warner Bros. még mindig birtokolja az előző sorozat jogait, és így pár dolgot át kellett alakítani. A történetről nem tudok sokat, mert engem felkavart, hogy már CGI-ban készítik a leszámolásokat, és attól a kis hiperaktív izétől, Ping Pongtól a falra másztam.
2015. júl. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!