Ki a Trónok harca főszereplője, ha választanotok kéne egyet?
Havas Jon.
Mivel ha hűek maradunk a könyvhöz egyedül és kizárólag rá illik a kötet címe, azaz a ''Tűz és Jég dala''. Rhaegar és Lyanna. Rhaegar feladott egy egész királyságot a szerelemért és egy eszméért(a herceg akit megígértek) és végül ennek az eszmének a gyümölcse fogja megmenteni Westeros-t.
Tökéletes keretet adva ezzel a történetnek.
Daenerys és a sárkányai pedig csak egy jó nagy pluszt adnak az egészhez, de rá egymagára nem illik a cím, szóval csak is Jon lehet az, ha valakit főszereplőnek lehet nevezni. És a sorozat is egyre csak bizonyítja most már. Az 5. évad eddig legfőképp.
Azor Ahai vs Mások
Egyet nem lehet választani, sztem igazából 5-re lehet nagyon nagyon leszűkíteni:
Jon
Dany
Tyrion
Bran
Arya
Főleg a fő POV karakterek: Dany, Tyrion, Sansa, Arya, Jon, Bran, Davos, stb.
Főszereplő nem hiszem, hogy van, mert Martin az alapján választ, hogy kinek a szempontjából tudja legjobban bemutatni a történetet. Szóval szerintem ilyen szempontból önmagában senki sem számít.
De ha választani kell, akkor Arya vagy Tyrion.
4. Ha mások véleményéd kéred, akkor fogadd el, hogy az nem feltétlenül fog megegyezni a tiéddel.
Amit az első írt meg ugyanúgy találgatás. Ami biztos, hogy Martin nem Gyűrűk urát ír. Azt már megtette Tolkien a 20. században. Szóval felesleges azt várni.
6. Nem kell hisztizni. Ha tudnál olvasni, akkor láthattad volna, hogy a kommentem végén választottam.
Mellesleg te is kettőt írogatsz. Tehát a logikád alapján te sem tudsz választ adni a saját kérdésedre normálisan. Gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!